Tervetuloa Annen ja Anna-Maijan kevätkouluun!

AHDISTUKSEN KOGNITIIVINEN HOITO

Tietoa koulutuksesta

Erilaiset ahdistustilat ovat tavallisimpia syitä hakea apua mielenterveyden ammattilaisilta. Tämä koulutus tarjoaa hyvät perustiedot ja taidot ahdistushäiriöiden hoitoon. Koulutus sopii sekä alaa aloitteleville että kokeneemmille, jotka kaipaavat tietojen päivittämistä ja taitojen virkistämistä. Kognitiivisen psykoterapian viitekehys ja käytännönläheisyys ovat koulutuksen perusta.

Koulutuksessa hyödynnetään myös tarkoituksellista taitoharjoittelua (Deliberate Practice) työskentelytapojen omaksumisessa DP-instituutti (dpinstituutti.fi)

Me kouluttajat olemme jo senioreita ja meille on hyvin tärkeää jakaa vuosien varrella kertynyttä osaamistamme erityisesti mielenterveystyön perustasolla ja järjestöissä tavallisten ihmisten kanssa työskenteleville.

Ohjelma

Torstaista perjantaihin 11.4.2024 - 12.4.2024

Torstai:

Perjantai:

Kouluttajat

Psykologit ja kouluttajapsykoterapeutit Anne Paulo-Tuovinen ja Anna-Maija Kokko.

Paikka

Seminaari järjestetään Kylpylähotelli Kunnonpaikassa Siilinjärven Vuorelassa 10 km Kuopiosta. Kunnonpaikassa on erinomaiset majoitus ja kylpyläpalvelut, mikäli niitä tarvitset. Lisätietoja

Ilmoittautuminen

Kahden päivän seminaarin hinta on 260 € (sis. alv). Hintaan kuuluu molempina päivinä buffet-lounas ja iltapäiväkahvi. Ilmoittautumaan pääset tästä linkistä